sâmbătă, 5 octombrie 2013

Informati despre noi actori din Violetta 2

Ea esteb Lara.Cunoscuta in realitate sub numele de Valeria Baroni.V-a aparea in sezonul 2 si se va indragosti de Leon.Oare Leon v-a renunta la Violetta pentru Lara?

Lara se va confrunta pe perioada episoadelor cu Violetta.Care dintre fete va ajunge la inima lui Leon?

Ea este Esmeralda.Noua guvernanta a Violettei.Jade o va pune pe Esmeralda sa fure banii lui German.Esmeralda,in timp ce incearca sa fure banii se indragosteste de German.Oare va avea de suferit?Oare va mai fura banii?
El este Marco.Va aparea in sezonul 2 din Violetta.In realitate se numeste Xabiani.Va deveni iubitul Francescai,dar se va indragosti si de Lara,nou venita ca si el.Oare Marco va ramane cu Francesca sau cu Lara?Ea este Jakie.Va aparea in Violetta 2.O profesoara noua la Studio21.Ea se va indragosti de Pablo.Angie si Jakie se vor lupta pentru Pablo,oare care dintre ele va ajunge la inima lui?

Leon,Violetta si Diego sunt in poza.Diego se numeste tot Diego in realitate,Diego Dominiguez.Diego apare in locul lui Thomas,Pablo Espinosa,care a fost scos din distributia serialului ''Violetta'' pentru ca fuma si se droga.Imi pare rau fanii Thomas.Leon va fii atras de Lara,asa ca Diego va avea o sansa sa o cuceresca pe Vio.Oare Leon va mai lupta pentru Violetta?Oare Diego va ajunge la inima Violettei?


Acestea au fost informatiile,sper ca v-au fost de ajutor! :*

Va pup,pe data viitoare!!!! :* :* :*
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu