sâmbătă, 5 octombrie 2013

Martina stoessel canta Nel Mio Mondo.En Mi Mundo pe inatiana.Ascultati-o este super!
Pe data vitoare!

Poze rare cu actorii din Violetta

Poze rare cu actorii din Violetta.Sper sa va placa.astept in comentari cu cine mai vreti poze rare~sa fie cu un actor din Violetta~














Va pup,pe data viitoare! :*

Martina Stoessel mica.

Awwwww <3 .Va place de Tini micutza?V-am adus niste poze cu ea mica.Sper sa va placa. :* .´
Tini si mama ei.Awww ce micutza era! :*


Martina Stoessel Reclama la ceasurile Baby-G

Martina Cand facea reclama la ceasuriile:Baby-G.Am si niste poze care sper sa va placa! :)







Informati despre noi actori din Violetta 2

Ea esteb Lara.Cunoscuta in realitate sub numele de Valeria Baroni.V-a aparea in sezonul 2 si se va indragosti de Leon.Oare Leon v-a renunta la Violetta pentru Lara?

Lara se va confrunta pe perioada episoadelor cu Violetta.Care dintre fete va ajunge la inima lui Leon?













Ea este Esmeralda.Noua guvernanta a Violettei.Jade o va pune pe Esmeralda sa fure banii lui German.Esmeralda,in timp ce incearca sa fure banii se indragosteste de German.Oare va avea de suferit?Oare va mai fura banii?
















El este Marco.Va aparea in sezonul 2 din Violetta.In realitate se numeste Xabiani.Va deveni iubitul Francescai,dar se va indragosti si de Lara,nou venita ca si el.Oare Marco va ramane cu Francesca sau cu Lara?















Ea este Jakie.Va aparea in Violetta 2.O profesoara noua la Studio21.Ea se va indragosti de Pablo.Angie si Jakie se vor lupta pentru Pablo,oare care dintre ele va ajunge la inima lui?

















Leon,Violetta si Diego sunt in poza.Diego se numeste tot Diego in realitate,Diego Dominiguez.Diego apare in locul lui Thomas,Pablo Espinosa,care a fost scos din distributia serialului ''Violetta'' pentru ca fuma si se droga.Imi pare rau fanii Thomas.Leon va fii atras de Lara,asa ca Diego va avea o sansa sa o cuceresca pe Vio.Oare Leon va mai lupta pentru Violetta?Oare Diego va ajunge la inima Violettei?






Acestea au fost informatiile,sper ca v-au fost de ajutor! :*

Va pup,pe data viitoare!!!! :* :* :*









Naty si Ludmila vor canta in Violetta 2 melodia Peligrosamente Bellas,unde si Violetta v-a canta Como Qieres,dar Vio isi va pierde vocea.Aveti si cand Vio isi pierde vocea si melodia Como Qieres.Violetta 2 v-a incepe pe data de 21 octombrie,luni.Sper ca informatiile mele v-au fost de ajutor.Daca mai vreti si alte informatii lasati in comentari despre ce si am sa raspund cu informatiile intro noua postare!

Va pup,pe data viitoare! :)

Gif-uri Violetta

http://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=images&cd=&cad=rja&docid=WqIjx5O-g1BoiM&tbnid=sbtIL5kuzKGtGM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.tumblr.com%2Ftagged%2Fmartina%2520stoessel%3Flanguage%3Dpt_BR&ei=D0ACUveOJNHRsgaoz4DoDw&psig=AFQjCNHJg-Wld7HKgLOLgSR0b9k7ftZ95w&ust=1375965482633183



V-am adus un gif.Sper sa va laca,pe data viitoare! <3


Noul tatuaj al Martinei Stoessel.